Skip to main content

Aanbod

Laten we er samen invliegen!

Heb je het wat gehad met alle salesdruk alleen te managen? Draai je rondjes in je hoofd én wil je graag even kunnen overleggen? Nood aan een concreet salesplan om uit een turbulente periode te geraken? Als copiloot wijs ik je de weg! Van nieuwe klanten vinden tot betere klanten maken. Van connecties leggen tot concrete hulp bij je sales-admin en to do’s. Met hernieuwde goesting en energie vliegen we er samen in!

Hieronder vind je een overzicht van mijn aanbod. Wat past het beste bij jouw zaak?

DE STARTFORMULE

Wat is het?

We starten met een halve dag waarin we samen inzoomen op de turbulentie die je momenteel ervaart. Misschien wil je méér of net betere klanten? Je richten op een volledig andere doelgroep? Een nieuw product lanceren? Binnengeraken in specifieke organisaties? Meer structuur brengen in je sales & marketing? We duiken er samen diep in én bepalen een richting waar je écht enthousiast van wordt!

Vervolgens maak ik een stappenplan op maat van jouw noden. Dit kan je van A tot Z volgen om je sales doelen sneller te bereiken. Het staat vol van concrete, hapklare acties die een grote impact zullen hebben op je zaak! Hoe aan meer kwalitatieve salesleads geraken? Met wie contact opnemen? Op welke manier? In welke netwerken actief zijn? Interessante beurzen om je op in te schrijven? Hoe je leads warm houden? Welke CRM tool gebruiken? En hoe deze efficiënt structureren? ...

Tijdens een digitale call bespreken we samen jouw stappenplan. Nadien ben je helemaal klaar om erin te vliegen!

DE FLY TOGETHER OPTIES

Wat na de startformule? Dan ga je aan de slag met je handige stappenplan! Vlieg er moedig alleen in of samen met je team. Toch liever nog wat extra ondersteuning? Dan gaan we samen aan de slag! Als jouw copiloot neem ik op cruciale momenten even het stuur van je over, zodat je sneller vaart in je sales krijgt. Kies uit één of meerdere van deze opties:

Ja maar, ik ben geen verkoper

Hoe doe je aan sales op een manier die bij jou past, zonder te transformeren naar een gladde paling? Tijdens 3 individuele coachingsessies van 2u ontdek je hoe jij authentiek aan sales kan doen!

Samen leads contacteren

Nieuwe potentiële klanten contacteren voelt wat eng aan? Je bent zeker niet alleen! Toch kan netwerken ook écht plezant zijn. Tijdens een halve dag leer ik je de truken van de foor. Zowel telefonisch als via mail/LinkedIn gaan we samen pitchen én oprecht connecteren.

Een beurs? Ik kom mee!

Yes! Jullie staan op een beurs, maar hoe hier een knallend succes van maken? Samen bereiden we dit voor tot in de puntjes! Van persberichten uitsturen tot je team voorbereiden op hun salespitch. Graag dat ik de dag zelf ook paraat sta om gesprekken met potentiële klanten vlotter te doen lopen? Ook dat is een optie!

Van pitch naar verhaal

Je diensten verkopen aan de hand van een strakke pitch? Dat voelt al snel heel salesy aan… Hoe kan je je pitch verwerken in een verhaal waar je klant nieuwsgierig naar wordt? Hoe kan je het aanpassen, afhankelijk van de persoon die je voor je hebt? Tijdens deze halve dag help’k je hiermee op weg!

CRM systeem? Check!

Méér klanten krijgen betekent méér leads en projecten managen! Maar met manuele to do-lijstjes verlies je hier al snel het overzicht bij. Een goede CRM tool kan hierbij helpen! Maar hoe stel je deze in op een manier die werkt voor jouw zaak? Tijdens deze dag zetten we je CRM op orde zodat jij, zelfs in volle vlucht, makkelijk blijft zien wat er wanneer moet gebeuren!

First class - coaching

Wil je graag nog iets anders delegeren aan je copiloot? Dat kan prima! Zo maak ik ook coachings- of workshops op maat van jouw organisatie/team. Neem gerust contact op! Ik denk graag met je mee.

HET COPILOOT ABONNEMENT

Zijn de fly together-opties nét niet voldoende voor jou? Ga dan voor mijn copiloot abonnement. Hierin huur je me als copiloot in voor 1 dag per week gedurende 3 maanden. Tijdens deze dag kan je me inzetten voor hands-on commerciële support en coaching. Denk hierbij aan:

  • Een nieuw product helpen lanceren.
  • Je junior verkopers coachen door samen met hen naar meetings te gaan.
  • Actief netwerken en connecties leggen voor langetermijn samenwerkingen.
  • Belangrijke voorstellen helpen binnenhalen.