Aanbod

Een duwtje in de rug, op maat van jouw onderneming

Wil je efficiënter en met meer plezier ondernemen?
Ben je op zoek naar iemand die je daarbij kan helpen?
Die met je meedenkt en ervoor zorgt dat het niet alleen bij plannen blijft?

QPilot is jouw copiloot in ondernemen. Een rechterhand die van aanpakken weet en jouw onderneming een duwtje in de rug geeft. Zodat jij je opnieuw kunt concentreren op waar jij goed in bent. En je onderneming het ook beter doet.

ANALYSE & ADVIES

Ik denk met je mee hoe je beter en efficiënter kunt ondernemen. Sta je op een kantelpunt in je onderneming? Wat kan er organisatorisch verbeterd worden?
We vertrekken vanuit de huidige situatie en brengen je ideale scenario in kaart. Samen gaan we op zoek naar knelpunten en kansen op verbetering. Zodat jij kunt blijven doen waar je goed in bent en opnieuw met plezier onderneemt.

IMPLEMENTATIE

Met kennis van zaken en een stevige portie ondernemingszin help ik jou om je plannen in praktijk om te zetten. Samen met een netwerk van gespecialiseerde partners. Van denken naar doen!
Tijdens mijn jarenlange ervaring in verschillende sectoren heb ik mij omringd met ervaren en gedreven partners. Een netwerk dat ik graag met je deel. Van ondersteuning bij het maken van offertes en facturen tot personeelsadministratie, prospectie en marketing. Samen gaan we op zoek naar wat jouw onderneming nodig heeft om beter te presteren. Van plannen naar actie, van denken naar doen.

KLANKBORD & COACHING

Vanuit mijn ervaring als coach luister ik naar je bezorgdheden, twijfels en dromen. Samen komen we tot nieuwe inzichten, die we meteen vertalen naar concrete actiepunten.
Mensen stap voor stap begeleiden op weg naar meer kwaliteit in het leven is de rode draad doorheen mijn carrière. Ook als ondernemer streef je naar een gezond evenwicht tussen werkdruk en werkgeluk. Want een ondernemer is ook maar een mens. Samen met jou ga ik op zoek naar wat jij en je onderneming nodig hebben om efficiënter te werken en zo tot betere resultaten te komen.

Stap voor stap naar performanter ondernemen

Ik ga erg resultaatgericht en hands-on te werk. Het moet vooruitgaan! Daarnaast hecht ik veel belang aan een transparante en eerlijke communicatie. Het begin van elke samenwerking start dan ook met een vast stappenplan:

1

We plannen een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek, virtueel of in het echt.

2

We maken een grondige analyse van de huidige situatie en kijken samen waar verbetering mogelijk is. Het resultaat is een gedetailleerd adviesrapport, dat we samen bespreken.

3

We overlopen je noden en ik geef aan waarmee ik je kan helpen (en waarmee niet).

4

Ben je overtuigd, dan gaan we samen aan de slag en maken we een planning op voor de implementatie. Onderweg overleggen we regelmatig om bij te sturen waar nodig.

Contacteer ons

© Q-Pilot.be. website door GESELLE.be.
copywriting door kimschrijft