Skip to main content


Wie is QPilot?

QPilot, dat ben ik, Eveline Van Quekelberghe. Positief, rechtuit en gedreven in alles wat ik onderneem. “What you see is what you get” is een uitdrukking die me op het lijf is geschreven.

Duidelijke afspraken, transparante communicatie en concreet resultaat, dat is mijn belofte bij elke samenwerking.

Met kennis van zaken

Als West-Vlaamse boerendochter leerde ik van jongs af aan wat werken is: van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat met de botten in de modder én vollen bak vooruit!

Na mijn bacheloropleiding communicatiemanagement werkte ik enkele jaren als medewerker op een commerciële binnendienst en in de aan- en verkoop. Als hr-consulente voor techniek en engineering deed ik ervaring op in werving en selectie en leerde zo de knepen van het hr-vak kennen. Ondertussen wakkerde mijn passie om mét en voor mensen iets te doen mijn politieke ambities aan. 15 jaar lang was ik voor heel wat mensen een aanspreekpunt als schepen in Damme.

Mensen stap voor stap begeleiden op weg naar meer werkgeluk is de rode draad doorheen mijn carrière. Na een intensief opleidingstraject startte ik in 2013 als zelfstandig loopbaancoach, waar ik zag hoe belangrijk het is om te kunnen doen wat je graag doet.

Maar hoe graag ik ook coachte, ik miste het hands-on werk. Ik sprak met ondernemers in mijn praktijk en het kriebelde om hen ook administratief en commercieel te ondersteunen. QPilot sluit hier perfect bij aan. Door mijn ruime ervaring ben ik bovendien in heel wat sectoren thuis. Ik stel mijn ervaring en netwerk graag ter beschikking van jouw onderneming.

Mijn drijfveer

Als echtgenote van een zelfstandig tuinaannemer zit ik er midden in. Van je passie je beroep maken en tot de vaststelling komen dat er als ondernemer veel meer bij komt kijken: ook wij ondervonden het aan den lijve. Al 20 jaar ondersteun ik mijn man op administratief en commercieel vlak. Met hart en ziel. Zodat ook mijn echtgenoot vol overgave in zijn dagelijkse activiteiten kan staan. Beiden kozen we ervoor om te doen wat we graag doen. En dat geeft ons energie.